Post by prosupintaiwel on Feb 4, 2022 22:58:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
Fishing Hook Sukan meu
See kasutus on parim kalapüügimäng, kuid alates viimasest värskendusest, kus peate vaatama videoid enamiku asjade kohta, mida praegu teete, on mäng mängimise seisukohast täielikult rikutud, kui te pole mängu veel värskendanud, siis kõik Võin öelda, et ära.
Armastan seda mängu, mängin seda nii palju oma teises telefonis, kuni sain oma uue telefoni, unustasin selle tagasi alla laadida ja pole tükk aega mänginud, kuid mulle meeldib see endiselt. See saab minult viis tärni
põnev
see on halb mäng, ma ei taha anda rohkem kui 2 tärni
Ta on hea mäng
Haletsusväärne mäng, ma ei tea, miks see hindi keeles algab. Total GOOP, ma soovin, et see mäng kustutataks Play poest
Kaotasin oma taseme 80 ja pidin otsast alustama. Ma hakkan sellest väga väsinud.
Varem oli lõbus mäng, kuni sai oma mõistuse... alati, kui ma kala heitsin ja haakisin, tunneb rakendus vajadust peatada iga 3 sekundi järel
see on sulle hea
sujuv kalapüük lihtne kala püüda /(ò.ó)┛彡┻━┻
See mäng on nii huvitav, jätkake samamoodi ja muutke realistlikumaks
pärast värskendamist ei saa ma oma kalu lisada, vabastada ega müüa. kuhjake alati sellele. võib-olla suudab devalop selle võimalikult kiiresti parandada. nüüd ma ei mänginud enne, kui see paranes!
See on nii lahe, nagu päris kalapüük. Ma usun, et see on nii fantastiline ja lahe. Mulle meeldivad kõik kalad nagu päris kalad ja õngeritv
Snake.io: веселые батл-игры Экшен hic
Niit katkeb alati, kunagi ei saa kala
Suurepärane kalastussimulaator! Vajab lihtsalt veidi rohkem kalaliike ja asukohti.
Mängutegija on tätoveerija,,, igal looduslikul kalal on hõimumuster.... Bossi ja metsikuid kalu on mitmel kaardil raske leida (vahemaa+korall)
Huvitav on kala püüda😅
Minu kogemus selle rakendusega läks väga hästi, ilmselt on mõnes kohas veel arenguruumi, kuid kokkuvõttes korralik mäng 👍
Fishing Hook Sport jdwa
Mäng on alguses tore, aga siis natuke aega mängides läheb igavaks, aga see on hea ilma reklaamideta ja nagu simulaator
Lollid!!!! Kas nad nalja mind ma ei tea hindi Kuidas muuta keelt !! 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠👎👎👎👎👎👎👎👎👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 👎🏻☹️
Mulle tundub, et see on tõeline kalavõitlus! Kuigi mul oli raske enne õige tehnika saamist, aga nüüd naudin seda👍
Kail Pancing Olahraga emd
mäng on lõbus, kuid põhjus, miks ma sellele 4 panin, oli see, et kui ma esimest korda rakenduse avasin, siis see häiris mind
Ebahuvitav ja ebareaalne. Desinstallige kohe.
See on ok, kuid mitte riivida
See on lihtne ja ilus saada, graafika peab paremaks muutuma
Okei
palju reklaame. Kalapüük on lõbus, kuid reklaamid on liigsed. 30-sekundilised reklaamid iga kord, kui kala püüad
Lõbus, kuid ülipiiratud mänguaeg.
see mäng on nõme..kui olete kõrgemal tasemel, te ei saa enam vöötuuni või kollase uime püüda, mis on populaarsem kui mis tahes mängu kala..kas saate kala püüdmise juhuslikkuse parandada... desinstallige, kui te ei saa tuunikala püüda tihedamini..
See on põnev mäng...lõbus iga kord, kui püüad kala ...täis üllatusi...ma armastan seda.
See on hea mäng, mis hoiab mu kalapüügivaimu üleval, sellest on nii kaua aega möödas, kui kalal käisin, nii et sellepärast ma seda mängin
see on väga ärritav mäng, mis mind selle mängu vastu ei huvita, nii et annan ainult ühe tärni 😶😑
Ma andsin sellele 3 tärni, sest mäng on kena, kuid võib muuta selle reaalsemaks ja see ka jääb mõnikord maha
Hea pilt, aga kalad on väga väikesed
ei saa korrata, kui kaotame kala võrguühenduseta režiimis
Fishing Hook Sportspel fnzo
Vaja midagi paremat
Fishing Hook Sport tzc
Grand Mer/OceanFishingi tegijate loodud Fishing Hook on vinge kalapüügimäng, mida saate mängida igal ajal ja igal pool. Ainult üks asi: millal tuleb uus püügikoht? Küll nägin piirkonna teaseril vaala
mõttetu mäng. ebareaalsed uuendused. Te ei saa võita isegi siis, kui mängite madalamal kohal, samal ajal kui võidate kõrgel pärast varustuse uuendamist. desinstallida.