Post by prosupintaiwel on Feb 4, 2022 22:30:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک منابع ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Evil Nun: Okulda Korku Arcade vlun
خوب به نظر می رسد برای دانلود سریع واقعی و من آنجا خواهم بود در مورد دختر بچه و من آنجا خواهم بود در مورد دختر بچه و من آنجا خواهم بود در حدود یک و من حدود یک ماه دیگر آنجا خواهم بود شما با شماره تلفن نیستید به خوبی کار می کند و من فکر می کنم این درست است
آقاییکه میگه من همه چی رو در مورد این بازی بلدم به من بگو رمز در چیه چون من تازه این بازی رو نصب کر دم وهیچی درباره اش نمی دو نم😟😩
خیلی ترسناک بود اما سرگرم کننده تنها مشکلی که دارم این است که وقتی بازی در رویا بیشتر لود می شود قبل از شروع شما با حاشیه شروع می شود همچنین من دوست ندارم وقتی راهبه می خزد خیلی ترسناک است. من معمولاً رویا را بیشتر بازی میکنم و شبح را بیشتر بازی میکنم، زیرا خیلی ترسناک است و منظورم متنفر است وقتی که او میخزد و میدود خداحافظ.
سلام، من این بازی رو نصب کردم، ولی اصلا نفهمیدم چطور باید فرار کنم، لطفا راهنمایی کنید.
لطفا این بازی را دانلود کنید برای کسایی که ۱۰ ۱۱ ۹ ۸ سالشون بازی را دانلود کنید
خیلی ترسناک😨😱😱😱
Evil Nun: Horror at School ארקייד auvu
悪の修道女~恐怖の学校~ アーケード kiq
من نمی دونم بازی چطوریه چون هربار که میزنم ادامه میدم از بازی خارج بشم!!!!! لطفا این را درست کنید و بگویید یا اجازه دهید بازی را انجام دهم.!!! من دختری هستم که دوست دارم چیزهای جدید را امتحان کنم و اگر نتوانم بازی را انجام دهم هرگز انجام نمی شود!!!
من نمی توانم در مورد این بازی چیزی بگویم .... چون هنوز آن را بازی نکرده ام. به دلیل شکسته بودن این بازی، حتی نمی توانم از مقدمه عبور کنم. خراب می شود و به لانچر خانه من می رود. لطفا این را اصلاح کنید این یک بازی واقعا سرگرم کننده به نظر می رسد.
افتصاح و وقت گیر
بازی Evil Nun واقعاً شگفت انگیز و ترسناک است. جلوه های صوتیش خیلی خوبه چیزی که من در مورد نون شیطان دوست ندارم این است که هر وقت دنبال نکات می گردیم هیچ وقت نمی آید، فقط به همین دلیل به آن ستاره 4🌟 دادم. من از Keplerians برای ایجاد EVIL NUN تشکر می کنم.
من عاشق بازی و داستان هستم، اما واقعا نمی توانم آن را بازی کنم، بعضی اوقات به من اجازه می دهد بازی کنم و بعضی اوقات نه، یا اگر دستگاه من باشد یا چیزی غیر از آن، بیشتر اوقات نمی توانم بازی را انجام دهم، بقیه بازی ها من از شما خرید کردم خوب کار می کند، اما این یکی به من اجازه بازی نمی دهد، برنامه ها را حذف کردم و آن را حذف کردم و دوباره نصب کردم اما کار نمی کند
خوبه ولی خیلی ترسناک نیست برای بچه های سه ساله خوبه
این بازی یک بازی خوب است 👍 با شما در این ایمیل خیلی بیشتر می آید برای بهترین افرادی که پنج انگشت به آگهی زیر دارند آگهی زیر بهترین افرادی که دارای پنج سال سابقه و بیش از یک سال گارانتی هستند کارت به آدرس زیر برای نتایج بهتر به شما نشان می دهد که چقدر هیجان زده هستید 😆 بهترین راه برای انجام یک معامله بزرگ اگر در روز دوشنبه هستید، بنابراین بهترین راه برای نتایج بهتر لطفا artist تایپ کنید این است که به شما اطلاع دهد که چگونه لینک زیر را به کاربر ارسال کنید. به اطلاع ذیل می رساند
این بازی خیلی خوبه هر کس لیاقت داره نصب کنه🥰🥰هر کس نداره نکنه😏پشیمون میشید این بازی خیلی خوبه
Evil Nun: Terror na Escola Arcade dmao
این بازی خیلی خیلی ترسناک بود خواهر گفت این بازی واقعی نیست.
دوستش دارم!! نمیتوانستم به بچههایم اجازه بدهم بازی من را تماشا کنند، هرچند (۲ و ۴ ساله) lol مطمئناً آنها را میترساند. اما در کنار آن شکایتی ندارم! واقعاً می تواند شما را کمی ترساند مهم نیست که هستید!
بازیش عالی ولی هنوز نصب نشده
ذاتتاهجحخخ
Dr. Driving Závody lbeo
من این بازی را دوست دارم و راهبه خیلی ترسناک به نظر می رسد من واقعاً این بازی را دوست دارم و 2 قسمت را بازی کردم همچنین خیلی عالی بود من برای قسمت 3 آرزو می کنم
این بازی بازی مورد علاقه من است و دلیل اینکه من به این بازی یک ستاره می دهم این است که نمی توانم آپدیت جدید را در گوشی خود اجرا کنم ، قبل از این آپدیت کاملاً کار می کرد لطفاً این را برطرف کنید من می خواهم آپدیت جدید را بازی کنم. لطفاً این مشکل را برطرف کنید. من هنوز نمی توانم به روز رسانی جدید را در تلفن INFINIX SMART 2 HD خود اجرا کنم.
بازی عالی است اما ترسناک است من می خواهم اشیاء را راحت تر پیدا کنم
این بازی اصلا از رو اسمشم معلومه شیطان پرستیه اگه کسی نفهمه از رو اسمش بره تو اونه تو بازی که آتیش زدن ستاره داوودی و تک چشم جهان بین سلیب برعکس و ببینه خودش متوجه میشه ارم بارم نفهمه دیگه خیلی احمقه.
悪の修道女~恐怖の学校~ アーケード kiq
😐پرام پسر خلم گوشیو داد گف بیا بازی کن رفتم نمیدونستم چی بود مستقیم رفتم اون زنه اومد صدا جیغ همه جاروبرداشت 😐
بازی خوبیه جالبه ولی دانلودش زمان زیادی میبره 🙄🙄
این بازی سرگرم کننده است اما گاهی اوقات خسته کننده می شود زیرا ما باید به یافتن کلید برای هر در ادامه دهیم و این بسیار طولانی است!!!
داستان این بازی از این قرار می باشد که شما توسط خواهر روحانی خبیث و ترسناک در مدرسه ای خرابه زندانی شده اید و باید تمام تلاش خود را برای رهایی از انجا بکنید .
یه ستاره کم دادم چون نمیشه با دوستان بازی کرد
من دانلودش کردم ولی آگهی که تمام میشه خودبه خودی بازی خودش ازبازی درمیاد اگه کسی میدونه بنویسه تروخدا بچه ها
من واقعا این بازی را دوست دارم اما فقط پیشنهاد می کنم که در حالت روح می توانید تبلیغات را حذف کنید؟ واقعاً آزار دهنده است
این بازی را خیلی دوست دارم که برای همه چالش ها سخت است، اما من این بازی را دوست دارم، به روز رسانی جدیدی در این بازی وجود دارد. عاشق آپدیت جدید
اینهمه تبلیغات.........
من عاشق این بازی هستم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. من بعد از هر 10 ثانیه تبلیغات دریافت می کنم. واقعاً روحیه من را برای بازی خراب می کند و در نهایت اصلاً بازی نمی کنم.
خوب اما یک چیز من یک مشکل دارم که در یک روز تقریباً 5 یا 6 بار بازی خواهم کرد اما بعد از 5 بار بازی در دفعه ششم به این معنی است که همه به طور خودکار کنترل می شوند. مثل اینکه من چیزهایی را انتخاب خواهم کرد، اما به طور خودکار چنین است.......... لطفاً این مشکل را برطرف کنید
این بازی شبیه مادربزرگ نیست. شکست دادن این بازی واقعاً سخت است. او می تواند به هر جایی برسد. شما به یک جام برای ماسک نیاز دارید که می توانید با چیزهای جالبی مانند تفنگ او یا عروسک انفجاری و شلیک های سرعت. این یکی از سخت ترین و بامزه ترین بازی هایی است که تا به حال بازی کرده ام. ماسک کارهایی را به شما می دهد تا انجام دهید و سپس نخود ماسک خود را دریافت خواهید کرد. مکانی که در آن ماسک کنید زیر اتاق شما است که می توانید یک Epic ecscape و و یک Ecscape با ماشین و یک ... انجام دهید. اکنون از بازی Evil Nun لذت ببرید!